Vi syns vi har

Norges beste arbeidsplass

- UTEN TVIL

MØT VÅRE MEDARBEIDERE

Som en pålitelig partner for forhandlerne, imøtekommer vi kundenes behov om individuell mobilitet gjennom å tilby attraktive finansielle og bilrelaterte tjenester. Vårt ansvar som arbeidsgiver er å tilrettelegge både arbeidsoppgaver og systemer slik at det blir morsomt, engasjerende og krevende å jobbe i Volkswagen Møller Bilfinans. Vi skal ha de rette menneskene til de rette oppgavene, og jobber hele tiden med å forbedre prosesser og kundereiser for å understreke hvorfor vi er den beste finansieringspartneren for våre kunder.

Vi ønsker å presentere de som står bak disse prestasjonene. Vi har snakket med noen av våre dyktige medarbeidere, og bedt dem fortelle hvordan de syns det er å jobbe hos oss.

Hilde Refsland

Fleetkonsulent

Jobben som fleetkonsulent er variert og hektisk. Vi i fleet-teamet overtar kundene etter at vår salgsavdeling har vært i møter og inngått avtalen. Det vil si at vi har all kontakt med bilansvarlig hos våre egne kunder. Min jobb er å påse at mine kunder er fornøyd under hele avtaleperioden. Målet er at vi skal ha de mest fornøyde kundene - som skal ivaretas av det beste fleetteamet i Norge. Lavere mål enn det ønsker vi ikke

Lars Arne Horvei

Business Controller

Jeg husker fortsatt godt hvordan det var, tiden som nyutdannet. Lykkelig over å endelig være ferdig med studiene, men samtidig veldig usikker på hva den nye hverdagen ville bringe.  Hvilken retning skulle jeg ta videre, hvor skulle jeg jobbe, og for hvem? Spørsmålene var mange. Jeg kunne jo en del, i teorien i alle fall, men hvordan var det egentlig der ute i det virkelige arbeidslivet, og hva i alle dager gjør egentlig en Business Controller sånn helt konkret?

Ønsker du å jobbe hos oss

Se våre ledige stillinger, eller send oss en åpen søknad.

Min Bilfinans

Logg inn på vår kundeportal, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.