Your browser is not supported.

For the best experience, we recommend using an alternative browser.

Forsidebilde2.jpg

Volkswagen Møller Bilfinans

Norges største leasingselskap

Din nøkkel til mobilitet

Hvem er vi

Som en pålitelig partner for forhandlerne, imøtekommer vi kundenes behov om individuell mobilitet gjennom å tilby attraktive finansielle - og bilrelaterte tjenester.  Vi har et stort produkt- og tjenestespekter innenfor lån, leasing, biladministrasjon og forsikring som først og fremst tilbys alle Volkswagen-, Audi-, SEAT- og  ŠKODA-kunder i Norge. Den totale porteføljen vi administrerer er på over 75 000 leasing- og lånekontrakter, til sammen over NOK 16 milliarder. Våre eiere er Volkswagen Financial Services AG (51 prosent) og Møller Mobility Group (49 prosent)

Vår visjon: Den beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Vår misjon: Vi understøtter salget av alle Volkswagengruppens merker i markedet og øker kundelojaliteten på en bærekraftig måte i hele verdikjeden.

Våre kundegrupper er:

        - Privatpersoner
        - Enkeltmannsforetak med opp til 10 biler
        - Foretak
        - Kommuner
        - Bilutleieselskap som har fra 5 til 1500 biler

I tillegg samarbeider vi tett med 113 forhandlere i Norge som selger bilmerkene Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy.

I 2018 kom Volkswagen Møller Bilfinans på 6. plass over Norges beste arbeidsplasser i kategorien 50-199 medarbeidere, i Great Place to Work sin undersøkelse.  

 

 

Tjenester.jpg

Bli med på laget

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Volkswagen Møller Bilfinans kom på 6. plass over Norges beste arbeidsplasser i kategorien 50-199 medarbeidere, i Great Place to Work sin undersøkelse i 2018. Vi jobber bevisst med lederskap, tillit, respekt, troverdighet, rettferdighet, stolthet og felleskap. Hos oss skal det være gøy, utfordrende, utviklende og spennende å jobbe.

Send oss din søknad.

 

Om oss - TEAM.jpg

Great Place to Work

Great Place to Work er et globalt rådgivings- og analyseselskap som bygger, opprettholder og anerkjenner høy tillit og presterende arbeidskulturer. Globalt samarbeider Great Place to Work årlig med rundt 13 000 virksomheter, og har over tid samlet data og beste praksis fra over 100 millioner mennesker verden over.

Om Norges Beste Arbeidsplasser
Siden 1998 har Great Place to Work kåret de beste arbeidsplassene i ulike land og regioner. I 2019 var det 16. gang utmerkelsen ble delt ut i Norge og det har aldri før vært flere nominert til utmerkelsen. Det siste året har Great Place to Work samarbeidet med 201 organisasjoner med til sammen over 31 000 medarbeidere.

samfunnsansvar 1600-1066.jpg

Samfunnsansvar

Corporate Responsibility (CR) er en viktig del av vår strategi. Vårt prinsipp, og en av vår forpliktelser, er å handle i samsvar med lover og våre grunnverdier.  I egenskap av å være en leverandør av finansielle biltjenester er vi overbevist om at for å sikre fremtidig forretningsmodell må vi fortsette å handle ansvarlig og fremtidsrettet. Vi ser derfor ikke bærekraft og samfunnsansvar som en kortsiktig trend, men noe som står sentralt i bedriftens verdier og måten vi ser på oss selv.

Våre selvbetjeningstjenester

Biladministrasjonen.jpg

Gjør det selv

Er du kunde av oss med fleetweb kan du sjekke kontraktene dine direkte

Par.jpg

Min side

Er du kunde av oss kan du få oversikt over ditt kundeforhold.

Leasing.jpg

Mitt bilhold

Kjører du ett av våre merker har du tilgang til alt om bilen din, få nyttige tips og påminnelser i denne appen.

Betalingsinformasjon

KONTONUMMER: 9750.06.38609
IBAN: NO25 9750 0638609
SWIFT CODE: ESSENOKX
ORG.NR: 992 873 183

Fakturaadresse

Volkswagen Møller Bilfinans AS
Postboks 6671 Etterstad
0609 OSLO

Kan vi hjelpe deg med noe?
Åpningstider mandag - fredag kl. 08:00 - 16:00

Lurer du på noe, send en e-post til våre kundekonsulenter, så hjelper vi deg så gjerne.

send e-post

Ønsker du å snakke med en kundekonsulent, kan du ringe oss på telefon 24 03 33 01.

Ring oss

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.

Finn nærmeste forhandler