Team Bilfinans

Volkswagen Møller Bilfinans

Vi er et av Norges største leasingselskap

Din nøkkel til mobilitet

Hvem er vi

Som en pålitelig partner for forhandlerne, imøtekommer vi kundenes behov om individuell mobilitet gjennom å tilby attraktive finansielle - og bilrelaterte tjenester.  Vi har et stort produkt- og tjenestespekter innenfor lån, leasing, biladministrasjon og forsikring som først og fremst tilbys alle Volkswagen-, Audi-, SEAT-, Cupra- og  ŠKODA-kunder i Norge. Den totale porteføljen vi administrerer er på over 80 000 leasing- og lånekontrakter, til sammen over NOK 20 milliarder. Våre eiere er Volkswagen Financial Services AG (51 prosent) og Møller Mobility Group (49 prosent)

Vår visjon: Den beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Vår misjon: Vi understøtter salget av alle Volkswagengruppens merker i markedet og øker kundelojaliteten på en bærekraftig måte i hele verdikjeden.

Våre kundegrupper er:

        - Privatpersoner
        - Enkeltmannsforetak med opp til 10 biler
        - Foretak
        - Kommuner
        - Bilutleieselskap som har fra 5 til 1500 biler

I tillegg samarbeider vi tett med 99 forhandlere i Norge som selger bilmerkene Audi, Cupra, Škoda, Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Vi er en Great Place to Work-sertifisert arbeidsplass.  

 

 

Bli med på laget

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Vi jobber bevisst med lederskap, tillit, respekt, troverdighet, rettferdighet, stolthet og felleskap. Hos oss skal det være gøy, utfordrende, utviklende og spennende å jobbe.

Send oss din søknad.

 

Great Place to Work

Great Place to Work er et globalt rådgivings- og analyseselskap som bygger, opprettholder og anerkjenner høy tillit og presterende arbeidskulturer. Globalt samarbeider Great Place to Work årlig med rundt 13 000 virksomheter, og har over tid samlet data og beste praksis fra over 100 millioner mennesker verden over.

Om Norges Beste Arbeidsplasser
Siden 1998 har Great Place to Work kåret de beste arbeidsplassene i ulike land og regioner. I 2023 var det 20. gang utmerkelsen ble delt ut i Norge og det har aldri før vært flere nominert til utmerkelsen.  

Aktsomhetsvurdernig 2023

Vårt arbeid med åpenhetsloven

Volkswagen Møller Bilfinans støtter fullt ut innføringen av Åpenhetsloven, som ble implementert fra 1. juli 2022. Vi ser positivt på denne lovgivningen, da den bidrar til å fremme respekten for grunnleggende menneskerettigheter og sikre anstendige arbeidsforhold. Vårt selskap er omfattet av Åpenhetsloven og vi jobber tett med øvrige deler av konsernet og våre leverandører og forretningspartnere for å implementere dette regelverket i utøvelsen av vår virksomhet. Arbeidet med Åpenhetsloven er en kontinuerlig forbedringsprosess, og vårt arbeid rundt dette vil fortsette å videreutvikles de neste årene.

Samfunnsansvar

Corporate Responsibility (CR) er en viktig del av vår strategi. Vårt prinsipp, og en av vår forpliktelser, er å handle i samsvar med lover og våre grunnverdier.  I egenskap av å være en leverandør av finansielle biltjenester er vi overbevist om at for å sikre fremtidig forretningsmodell må vi fortsette å handle ansvarlig og fremtidsrettet. Vi ser derfor ikke bærekraft og samfunnsansvar som en kortsiktig trend, men noe som står sentralt i bedriftens verdier og måten vi ser på oss selv.

Våre selvbetjeningstjenester

Gjør det selv

Er du kunde av oss med fleetweb kan du sjekke kontraktene dine direkte

Min side

Er du kunde av oss kan du få oversikt over ditt kundeforhold.

Mitt bilhold

Kjører du ett av våre merker har du tilgang til alt om bilen din, få nyttige tips og påminnelser i denne appen.

Betalingsinformasjon

KONTONUMMER: 9750.06.38609
IBAN: NO25 9750 0638609
SWIFT CODE: ESSENOKX
ORG.NR: 992 873 183

Fakturaadresse

Volkswagen Møller Bilfinans AS
Postboks 6671 Etterstad
0609 OSLO

Min Bilfinans

Logg inn på vår kundeportal, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.

Kontakt forhandler

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.