Din leasingbil

Tips og råd for en god bilhverdag

Din nøkkel til mobilitet

 

 

Hvordan holde deg og leasingbilen mobil

Vi har samlet informasjon, råd og tips på denne siden til hvordan det er å ha en leasingbil.

Når du leaser en bil er det vi som finansieringsselskap som står som eier av bilen, mens du har full bruksrett på den. Det betyr samtidig at du har et ansvar for selve bilholdet i leasingperioden. For at du skal få størst glede av bilen anbefaler vi at du vedlikeholder den underveis, du må følge bilens serviceprogram og generelt ta vare på bilen som om den var din egen.

Hva er ditt ansvar som bruker av bilen

Nyttige tips for å holde deg og bilen på veien.

Følg bilens serviceintervall

Som bruker av vår leasingbil har du ansvar for å gjennomføre service og vedlikehold. Hvert merke har sin serviceplan, og du bestiller time når det passer inn i din timeplan.

Hvis uhellet er ute

Har du kollidert, får du ikke drivstoffkortet til å fungere, har du fått steinsprutskade. Vi forteller deg hva du skal gjøre.

Klargjør bilen før tilbakelevering

Kjører du en leasingbil fra oss, skal bilen leveres tilbake med det utstyret den ble levert ut med, og den skal tilbake til forhandleren hvor du hentet bilen.

Når leasingperioden nærmer seg slutten

Velg ny bil
Start tidlig med å sjekke ut leveringstid på din neste bil, slik at du ikke opplever å stå uten bil ved tilbakelevering.

Taksering
Bestill time til taksering av bilen. Da kan du ordne småskader før innlevering.

Bilbytte
På tilbakeleveringsdagen, sørg for å ha med alt av utstyr og tilbehør som fulgte med bilen. Avtal med forhandler at utlevering av ny bil skjer samtidig.

Min bilfinans


Logg inn på vår kundeportal, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.

Kontakt forhandler 

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg så gjerne.