Ta vare på bilens verdi

Bilpleie lønner seg

Din nøkkel til mobilitet

En vedlikeholdt bil holder seg bedre

Skader og slitasje forringer bilens andrehåndsverdi. Du sparer derfor penger på å behandle bilen på en normal og pen måte.

Vask og polering

Vi anbefaler at du vasker og polerer bilen jevnlig. Særlig gjennom vinteren påføres bilen mye veisalt og skitt som er lurt å fjerne, da dette kan føre til lakkskader og rust.

Steinsprut og riper

Skift vindusviskere med jevne mellomrom, det hindrer slitasje på frontruten. har du steinsprutskader må du huske å reparere eller skifte ruten.

Gjør det enkelt - tegn serviceavtale

Vil du slippe å tenke på servicekostnader? Tegn serviceavtale og betal en fast månedssum, da er det bare å hente bilen etter endt service.

Ikke vent med å reparere småskader

Hvis det oppstår skader på bilen, anbefaler vi at du reparerer den med en gang. Dette for å redusere faren for eventuelle følgeskader og verdiforringelse. Husk å melde inn skade til ditt forsikringsselskap. Er flere parter involvert, fyll ut skadeskjema før du forlater skadestedet. Sørg for at reparasjonen foretas på et autorisert verksted.

På tide med service?

Behold mobilitetsgarantien ved å følge bilens serviceprogram. Klikk på logoene for å lese hva som inngår i de ulike merkers serviceprogram, du kan samtidig bestille verkstedtime.    

Min bilfinans

Logg inn på vår kundeportal, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.

Kontakt forhandler

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.