Your browser is not supported.

For the best experience, we recommend using an alternative browser.

Bilvaskkroppet.jpg

Bilpleie lønner seg

Image is everything

Din nøkkel til mobilitet

Gjør det enkelt - tegn serviceavtale

Vil du slippe å tenke på servicekostnader? Tegn serviceavtale og betal en fast månedssum, da er det bare å hente bilen etter endt service.

En vedlikeholdt bil holder seg bedre

Skader og slitasje forringer bilens andrehåndsverdi. Du sparer derfor penger på å behandle bilen på en normal og pen måte.

ADD ICON DESCRIPTION HERE
Vask og polering

Vi anbefaler at du vasker og polerer bilen jevnlig. Særlig gjennom vinteren påføres bilen mye veisalt og skitt som er lurt å fjerne, da dette kan føre til lakkskader og rust.

ADD ICON DESCRIPTION HERE
Steinsprut og riper

Skift vindusviskere med jevne mellomrom, det hindrer slitasje på frontruten. har du steinsprutskader må du huske å reparere eller skifte ruten.

Ikke vent med å reparere småskader

Hvis det oppstår skader på bilen, anbefaler vi at du reparerer den med en gang. Dette for å redusere faren for eventuelle følgeskader og
verdiforringelse. Husk å melde inn skade til ditt forsikringsselskap. Er flere parter involvert, fyll ut skadeskjema før du forlater skadestedet. Sørg for at reparasjonen foretas på et autorisert verksted.

På tide med service?

Behold mobilitetsgarantien ved å følge bilens serviceprogram. Klikk på logoene for å lese hva som inngår i de ulike merkers serviceprogram, du kan samtidig bestille verkstedtime.    

Kan vi hjelpe deg med noe?
Våre åpningstider er mandag - fredag kl. 08:00 - 16:00.

Lurer du på noe, send en e-post til våre kundekonsulenter, så hjelper vi deg så gjerne.

Send e-post

Ønsker du å snakke med en kundekonsulent, kan du ringe oss på telefon 24 03 33 01.

Ring oss

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.

Finn nærmeste forhandler