Man car repair

Ta vare på bilens verdi

Bilpleie lønner seg

Din nøkkel til mobilitet

Gjør det enkelt, tegn serviceavtale    

Vil du slippe å tenke på servicekostnader? Tegn en serviceavtale til bilen og betal en fast månedssume. Da er det bare å hente bilen etter endt service.

En vedlikeholdt bil holder seg bedre

Skader og slitasje forringer bilens andrehåndsverdi. Du sparer derfor penger på å behandle bilen på en normal og pen måte.

Vask og polering

Vi anbefaler at du vasker og polerer bilen jevnlig. Særlig gjennom vinteren påføres bilen mye veisalt og skitt, som er lurt å fjerne da det kan føre til lakkskader og rust. 

Steinsprut og riper

Skift vindusviskere med jevne mellomrom, det hindrer slitasje på frontruten. Har du steinsprutskader må du huske å reparere eller skifte ruten.

Smart repair

Har du små parkeringsbulker eller lakkskader anbefaler vi at du reparerer disse før de utvikler seg til store skader. Smart repair er en  rask og kostnadsbesparende måte å reparere disse på, da det kun er det skadede området som repareres. Kontakt din forhandler for tilbud.

Dekk

Pass på at du har rett lufttrykk i dekkene for å forhindre ekstra slitasje og skader på dekkene, samt påvirkning av bilens kjøre-egenskaper. Etter hver sesong, husk også å sjekke mønstedybden.

Tilbakelevering av leasingbil

Har du behandlet bilen din normalt i Privatleasing- /Leasingperioden, og fulgt opp alle services, vil ikke eventuelle kostnader ved tilbakelevering av bilen være store, eller kanskje ikke tilstedeværende i det hele tatt. Da belastes du ikke for noen ekstra kostnader ved tilbakelevering av bilen.

Er det derimot fremkommet kostnader som defineres som unormal slitasje, faktureres du som Privatleasing-/Leasingkunde dette beløpet som en sluttfaktura. Skulle du være uenig med de vurderinger gjort av din bilforhandler anbefaler vi at en nøytral tredjepart/takstmann vurderer saken. Takst etter fremstilling for nøytral tredjepart gjøres gjeldende.

Før takstmann kan gjøre sin vurdering må du komme til enighet med din bilforhandler om hvilke forhold som ønskes vurdert. Kostnader knyttet til fremstilling for takstmann faktureres leietaker.

Hva defineres så som unormal slitasje?
Norsk bilbransje har satt en standard for hva som regnes som normal og unormal slitasje på en bil. Med unormal slitasje menes slitasje ut over det som kan forventes på en bil med en gitt alder og kjørelengde. Våre takstmenn gjøre sin vurdering av bilen etter bransjenormen utarbeidet av Norges Bilbransjeforbund, FINFO og Forbrukerrådet, som er en veiledning for hva som defineres som normal og unormal slitasje.

På tide med service?

Behold mobilitetsgarantien ved å følge bilens serviceprogram. Klikk på logoene for å gå inn på respektive merkers nettsider og les om hva som inngår i de ulike merkers serviceprogram. Du kan samtidig bestille verkstedtime enkelt via Bilhold-appen eller på nettsidene. 

Min bilfinans

Logg inn på vår kundeportal om du er privat- eller næringskunde, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.

Fleetweb

Dette er kundeportalen vår  om du er biladministrasjonskunde.

Kontakt forhandler

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.