Skal du ha ny bil?

Hos oss kan du låne hele
kjøpesummen

Din nøkkel til mobilitet

Fleetweb

Til våre biladministrasjonskunder tilbyr vi en kundeportal hvor du får oversikt og kontroll på bilparken din.

Når du vet hvilken bil du skal ha, og bare mangler finansieringen 

Å låne penger til bil gir din bedrift fleksibilitet til å kjøpe og selge biler når dere selv ønsker, da det er dere som eier bilen. Våre forhandlere hjelper deg med å finne den rette bilen for deg, og de hjelper deg med finansiering. Du får raskt svar på din søknad.

•  Du gjør hele kjøpet på ett sted
•  Du kan låne til både nye og brukte biler
•  Du kan låne hele kjøpesummen
•  Du velger nedbetalingstid - inntil 7 år

 

Viktig å tenke på

For at din bedrift ikke skal sitte igjen med restgjeld den dagen du skal selge bilen, er det smart å alltid betale ned billånet i takt med verdifallet på bilen.

Det er opp til deg om du vil ha billån med restgjeld til forfall ved avtaleperiodens utløp, eller fullstendig betale ned billånet gjennom de månedlige innbetalingene. Høy kontantandel gir lavere rente.

Ønsker du tilbud på billån til din firmabil, kontakt oss, eller gå innom din nærmeste forhandler.

Om billån

Alle biler trenger service og vedlikehold

Nå kan du spre kostnadene ut med månedlig betaling med en serviceavtale på bilen din. Våre forhandlere tilbyr deg å tegne serviceavtale eller service- og vedlikeholdsavtale til din bil. Prisen varierer med merke og modell, avtalt kjørelengde og avtales lengde. Våre spesialutdannede mekanikere jobber kun med våre merker og er spesialister på sine områder. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lenger.

Bilforsikring tilpasset din bil

Alle som eier en bil må ha forsikring, uavhengig om det er din private bil eller om du har en firmabil. Vår merkeforsikring leveres av If og Enter og er spesialtilpasset våre merker. Vi garanterer at ved alle typer skader - små eller store - vil fagfolk på våre merkeverksted reparere bilen med merkeoriginale deler.

Husk å be bilselger om tilbud på forsikring ved ditt neste bilkjøp.

Min bilfinans

Logg inn på vår kundeportal, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.

Fleetweb

Dette er kundeportalen vår  om du er biladministrasjonskunde.

Kontakt forhandler

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.