Full frihet

Har du lyst på ny bil?

Din nøkkel til mobilitet

Min bilfinans

Logg deg på med BankId for å komme til vår kundeside.

Når du vet hvilken vil du bil ha, og bare mangler finansieringen

Å låne penger til bil gir deg fleksibilitet til å selge bilen når du selv ønsker det. Våre forhandlere hjelper deg med å finne den rette bilen for deg og ditt behov. Når bilvalget er tatt kan du ordne både lånefinansiering og forsikring samtidig. Enklere blir det ikke.

Søker du finansiering hos oss får du raskt svar på din søknad om billån.

  • Du gjør hele kjøpet på ett sted
  • Du kan låne til både nye og brukte biler
  • Du kan låne hele kjøpesummen
  • Du kan velge nedbetalingstid inntil 10 år

Om billån

Vi anbefaler også

Alle biler trenger service og vedlikehold

Nå kan du spre kostnadene ut med månedlig betaling med en serviceavtale på bilen din. Våre forhandlere tilbyr deg å tegne serviceavtale eller service- og vedlikeholdsavtale til din bil. Prisen varierer med merke og modell, avtalt kjørelengde og avtales lengde. Våre spesialutdannede mekanikere jobber kun med våre merker og er spesialister på sine områder. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lenger.

Bilforsikring tilpasset din bil

Alle som eier en bil må ha forsikring, uavhengig om det er din private bil eller om du har en firmabil. Vår merkeforsikring leveres av If og Enter og er spesialtilpasset våre merker. Vi garanterer at ved alle typer skader - små eller store - vil fagfolk på våre merkeverksted reparere bilen med merkeoriginale deler.

Husk å be bilselger om tilbud på forsikring ved ditt neste bilkjøp.

 
 

Min bilfinans

Logg inn på vår kundeportal, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.

Kontakt forhandler

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.