Your browser is not supported.

For the best experience, we recommend using an alternative browser.

jubel.jpg

What a

Great Place To Work

Vi har det gøy på jobb

Vi er en av Norges beste arbeidsplasser, det er vi stolte av

Årets kåring viste at vi er Norges sjette beste arbeidsplass i kategorien små selskaper. Det hadde ikke skjedd uten innsatsen alle medarbeidere og ledere har lagt ned gjennom året, samt at vi faktisk bare er Norges beste arbeidsplass.

Hva kjennetegner bilfinanskulturen?

Vi har et  ungt og dynamisk miljø, med mye energi og stor arbeidsglede. Hos oss er det stor takhøyde, åpne dører og kommunikasjon på tvers som gjelder. Det er lov å utfordre sannheter, vi anerkjenner gode ideer og feirer begivenheter vi mener er verdt å feire. Uten de gode medarbeiderne og lederne vi har, ville vi ikke vært der vi er i dag. Alle ønsker å gjøre dette til den beste arbeidsplassen å komme til, og det har vi klart å gjøre de siste årene. Når alle medarbeidere føler seg sett og hørt, det er da de gjør en god jobb, det er da vi blir et team!

 

Hvordan være en god bilfinanser

Vårt fokus er å ha medarbeidere som trives med det de gjør, kollegaene de har rundt seg og arbeidsplassen generelt. Våre verdier er  åpen og ærlig, initiativrik, tydelig og omtenksom. Dette skal gjenspeile alt vi gjør og hvordan vi er mot hverandre.

Det som kjennetegner en god bilfinanser er:

  • Energi bevegelse og utvikling
  • Lyst til å levere
  • Vilje til å «go all the way»
  • Evne til å tilpasse og endre seg selv
  • Individuell prestasjon i team!
  • Making it shine together!

Vi er stolte av arbeidsplassen vår!!

Om oss - TEAM.jpg

Om Great Place To Work

Great Place to Work er et globalt rådgivings- og analyseselskap som bygger, opprettholder og anerkjenner høy tillit og presterende arbeidskulturer. Globalt samarbeider Great Place to Work årlig med rundt 13 000 virksomheter, og har over tid samlet data og beste praksis fra over 100 millioner mennesker verden over.

Om Norges Beste Arbeidsplasser
Siden 1998 har Great Place to Work kåret de beste arbeidsplassene i ulike land og regioner. I 2020 var det 17. gang utmerkelsen ble delt ut i Norge og det har aldri før vært flere nominert til utmerkelsen. Det siste året har Great Place to Work samarbeidet med 206 organisasjoner med til sammen over 34 000 medarbeidere.

Kan vi hjelpe deg med noe?
Våre åpningstider er mandag - fredag kl. 08:00 - 16:00

Lurer du på noe, send en e-post til våre kundekonsulenter, så hjelper vi deg så gjerne.

Send e-post

Ønsker du å snakke med en kundekonsulet, kan du ringe oss på telefon 24 03 33 01.

Ring oss

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.

Finn nærmeste forhandler