What a

Great Place To Work

Vi har det gøy på jobb

Vi er en av Norges beste arbeidsplasser, det er vi stolte av

Det hadde ikke skjedd uten innsatsen alle medarbeidere og ledere har lagt ned gjennom året, samt at vi faktisk bare er Norges beste arbeidsplass.

Hva kjennetegner bilfinanskulturen?

Vi har et  ungt og dynamisk miljø, med mye energi og stor arbeidsglede. Hos oss er det stor takhøyde, åpne dører og kommunikasjon på tvers som gjelder. Det er lov å utfordre sannheter, vi anerkjenner gode ideer og feirer begivenheter vi mener er verdt å feire. Uten de gode medarbeiderne og lederne vi har, ville vi ikke vært der vi er i dag. Alle ønsker å gjøre dette til den beste arbeidsplassen å komme til, og det har vi klart å gjøre de siste årene. Når alle medarbeidere føler seg sett og hørt, det er da de gjør en god jobb, det er da vi blir et team!

 

Hvordan være en god bilfinanser

Vårt fokus er å ha medarbeidere som trives med det de gjør, kollegaene de har rundt seg og arbeidsplassen generelt. Våre verdier er  åpen og ærlig, initiativrik, tydelig og omtenksom. Dette skal gjenspeile alt vi gjør og hvordan vi er mot hverandre.

Det som kjennetegner en god bilfinanser er:

  • Energi bevegelse og utvikling
  • Lyst til å levere
  • Vilje til å «go all the way»
  • Evne til å tilpasse og endre seg selv
  • Individuell prestasjon i team!
  • Making it shine together!

Vi er stolte av arbeidsplassen vår!!

Min Bilfinans

Logg inn på vår kundeportal, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.

Kontakt forhandler

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.