Vi har gjort endringer

Mer tydelige fakturaer

Vi har oppgradert vår fakturaløsning med nytt utseende og håper at denne skal gi deg som kunde enda bedre oversikt.

Mottar du faktura per post?

Er du en av våre privatkunder som mottar faktura per post i dag, kan endringen vi nå innfører medføre at du ikke lenger mottar denne i posten. Det vil si, har du etter at du inngikk finansieringsavtale med oss godkjent enten "eFaktura 2.0 Ja takk til alle" i nettbanken din, eller inngått avtale om Digipost vil du fremover motta fakturaen som efaktura eller i digipostkassen din. Det er kun personen som avtalen står på som kan opprette eFaktura i eget navn.

Ønsker du å fortsatt motta faktura i posten, må du logge deg inn på www.minbilfinans.no og under kontakt oss skrive en melding med beskjed om at du ønsker å få tilsendt faktura per post. 

Hva er eFaktura Ja takk til alle?

eFaktura Ja takk til alle er automatisk avtaleinngåelse som tilbys av alle banker, men som har ulike merkenavn i forskjellige banker.

Når en betalingsmottaker tilbyr eFaktura vil du få mulighet til å manuelt opprette eFaktura-avtale etter at betalingen er registrert. 

Aktiverer du Ja takk til alle opprettes automatisk disse eFaktura-avtalene for deg. Du vil da få inn eFaktura direkte i nettbanken ved neste utsendelse av fakturaen. Denne tjenesten er bankuavhengig på lik linje som «vanlig» eFaktura, det betyr at alle endringer du gjør vil være synlig i alle nettbankene dine.

En eFaktura Ja takk til alle-avtale oppretter du i egen nettbank. Det er kun personen som avtalen står på som kan opprette eFaktura i eget navn.

Er du en næringskunde som mottar faktura i posten?

Er du en av våre næringskunder som er registrert i ELMA med «Faktura EHF 3.0» eller har signert en Digipostavtale vil du fremover motta fakturaen som en eFaktura eller i Digipostkassen din.

Ønsker du å fortsatt motta faktura i posten, må du logge deg inn på www.minbilfinans.no og under kontakt oss skrive en melding med beskjed om at du ønsker å få tilsendt faktura per post.

Min Bilfinans

Logg inn på vår kundeportal, for å se detaljer og utføre endringer på din finansieringsavtale.

Kontakt forhandler

Vurderer du å ta ut en ny bil, vil du prøvekjøre, eller få hjelp til å velge rett modell? Våre forhandlere hjelper deg gjerne.