Vi kan oppfylle din bildrøm

Går du og drømmer om en ny Audi, ŠKODA eller Volkswagen så er vi finansieringsselskapet for deg. Volkswagen Møller Bilfinans står bak merkenavnene Audi Financial Services, ŠKODA Financial Services og Volkswagen Financial Services. Hvem er så vi?

Det å skulle kjøpe ny bil, enten den er ny eller brukt er en drøm for mange. Vi kan hjelpe deg med å realisere denne drømmen. Gjennom våre forhandlere tilbyr vi skreddersydde løsninger for deg som privat- såvel som bedriftskunde.

Vår visjon:
Den beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Vår misjon:
Vi understøtter salget av alle Volkswagengruppens merker i markedet og øker kundelojaliteten på en bærekraftig måte i hele verdikjeden.

Som en pålitelig partner for forhandlerne, imøtekommer vi kundenes behov om individuell mobilitet gjennom å tilby attraktive finansielle - og bilrelaterte tjenester.

Våre kundegrupper er:

  • Privatpersoner
  • Enkeltmannsforetak med opp til 10 biler
  • Foretak med opp til 80 biler
  • Kommuner med opp til 60 biler
  • Bilutleieselskap som har fra 5 til 900 biler

I tillegg samarbeider vi tett med 113 forhandlere i Norge som selger bilmerkene Audi, ŠKODA,Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Som den største aktøren på leasing kan vi tilby privatpersoner et gunstig alternativ til lånefinansiering. Til firmakunder kan vi tilby alt fra enkle låneprodukter til avanserte løsninger som for eksempel biladministrasjon der kunden har kontroll på sitt bilhold.