Forsikring tilpasset din bil

Å kjøpe ny bil er en stor opplevelse. Vi ønsker å forsterke den gode følelsen ved å gi deg en god start med en spesialtilpasset forsikring gjennom en av våre partnere. Disse kaller vi Audi Forsikring, ŠKODA Forsikring og Volkswagen Forsikring.

Hvorfor du bør velge vår forsikring til din Audi, ŠKODA eller Volkswagen:

  • Ved skade blir reparasjonen utført ved et merkeverksted og med originaldeler
  • Leiebil mens våre fagfolk fikser din bil
  • Raskt oppgjør ved skade, både i Norge og resten av Europa
  • Lav eller ingen egenandel ved bytte av rute (vanligvis minimum kr 2 000,-)
  • Konkurransedyktige priser
  • NYHET - Startleie som innbetales ved leasingoppstart erstattes (avskrevet lineært over leieperioden, ubegrenset størrelse på startleien)

Forsikringen blir tilpasset din bilmodell og vi garanterer at ved alle typer skade - liten eller stor - vil fagfolk på et av merkeverksteder reparere din bil med originaldeler, avhengig av merke og modell, og spesialverktøy som måtte kreves.

Vi skal være det naturlige valget når du skal forsikre din bil!

Vi kan ikke tilby forsikring på biler du allerede eier eller leaser. For tilbud på forsikring på disse må du kontakte forsikringsselskapene direkte.

Les mer.

For deg med betalingsforsikring.

Har du tegnet betalingsforsikring og er blitt syk eller arbeidsledig kan du nå benytte deg av Cardifs nye ektroniske skadeportal.

For dekningsområdene kritisk sykdom, sykehusinnleggelse og ved dødsfall må ordinært skadeskjema benyttes. De finner du her.