Leasing Pluss- gjør bilholdet enkelt

Det å være leasingkunde hos Volkswagen Møller Bilfinans skal være enkelt. Vårt motto er «For et enklere bilhold», og vi ønsker at det er hva du som kunde vil oppleve. Det er mange tjenester og produkter som hører med bilholdet ditt, hvorfor ikke fordele dette på èn månedlig faktura, sammen med leasingkostnaden din.

Her er produktene/tjenestene vi kan tilby sammen med din leasingavtale:

Forsikring
Så lenge du har et kundeforhold med Volkswagen Møller Bilfinans må du ha fullkasko bilforsikring. Du kan tegne vår merkeforsikring levert av våre samarbeidspartnere If og Enter Forsikring. Les mer.

Serviceavtale
Dette er din forsikring mot økte servicekostnader. Produktet inneholder enten bare service, eller du kan inkludere også kostnader til vedlikehold. I stedet for å betale hver gang dette arbeidet utføres kan du gjøre en avtale med forhandler hvor disse kostnadene legges inn i dine faste månedsutgifter. Du vil ikke kunne bli rammet av økte servicepriser så lenge avtalen løper. Les mer.

Service- og vedlikeholdsavtale
Volkswagen Service- og vedlikeholdsavtale gir deg kontroll på dine kostnader i opptil fem år eller maksimum 120 000 kjørte kilometer. Du vil vite eksakt hva din Volkswagen kommer til å koste deg per måned uten ubehagelige overraskelser. Prisen er avhengig av hvilken Volkswagen-modell du velger, hvor mange år du ønsker at avtalen skal gjelde og hvilken kjørelengde du har per år. Les mer.

Dekkhotell
Enkelt for deg - perfekt for dekkene. Dekk er ferskvare. Feil lagring og alder gjør at dekkene mister mye av de opprinnelige egenskapene de hadde. Oppbevarer du dekkene på et dekkhotell, slipper du de tunge løftene, omlegging og vasking av dekkene, og ikke minst sparer du plass i garasje og boder.

Drivstoffavtale
Er du næringskunde hos oss kan du tegne en drivstoffavtale og legge til denne tjenesten på din månedsfaktura. Vi har avtale med Esso, Shell og Cirkle K.

Fleetweb
Vårt biladminstrasjonssystem  som hjelper deg å holde kontroll på din bilpark, Forutsetter Volkswagen drivstoffavtale.

Ønsker du mer informasjon om disse tjenestene, ta kontakt med din lokale Audi-, ŠKODA- eller Volkswagenforhandler.