1600x1067 Korona.jpg

Det er trygt å kjøpe bil hos oss

Vi bryr oss

Informasjon om våre tiltak 

Dette er utfordrende tider for hele verdenssamfunnet, i møte med koronaviruset som har snudd også den norske hverdagen på hodet. Vi må ta vare på hverandre. Vi har alle et felles ansvar for å redusere spredning av smitte, og våre forhandlere tilrettelegger etter beste evne for å ta are på deg i møte med en krevende tid.

Myndighetene definerer deler av vår virksomhet som samfunnskritisk, da servicepunktene hos forhandlerne våre bidrar til å opprettholde viktige transporttjenester. I tråd med disse retningslinjene holder derfor våre forhandlere åpent.

Produserte biler som er på vei eller på norsk lager kan utleveres som vanlig til våre kunder. Produksjonen av nye biler blir i en periode påvirket av et driftsopphold hos våre fabrikker i Europa. 

Som kunde kan du være helt trygg på at vi har tatt solide grep som reduserer smittefare og behovet for fysisk kontakt hos våre forhandlere.

Noen av disse tiltakene er:

  • Det er iverksatt økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, m.m.) Alle berøringsflater og utstillingsbiler rengjøres hyppigere og grundigere enn vanlig.
  • Alle ansatte bruker hansker når de håndterer kundebiler.
  • Prøvekjøring og gjennomføring av service på biler er fortsatt fullt mulig og det er innført flere tiltak for å gjøre ditt besøk til en trygg opplevelse.
  • Det er ekstra grundig renhold av alle biler og det brukes hansker ved håndtering av kundebiler.
  • Alle biler desinfiseres/rengjøres grundig etter hver prøvekjøring, prøvesitting og verkstedgjennomgang.
  • Alle dørhåndtak, ratt, girkule, sikkerhetsseler, skjerm og nøkler desinfiseres/rengjøres.
  • Våre selgere og kundebehandlere setter seg ikke i bilen sammen med kunden, men holder behørig avstand.
  • Ansatte som kan være utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte, møter ikke på jobb.

Vi ber alle våre kunder om å følge myndighetenes retningslinjer for å unngå spredning av smitte. Forhandler er selvsagt fleksible med endring av tidspunkter for serviceavtaler, utleveringer og annet ved behov.

 

Våre forhandlere er tilgjengelige på telefon, sms og e-post, slik at kommunikasjonen med deg som kunde og våre forhandlere kan opprettholdes nesten som vanlig for de som ikke har anledning til å besøke oss.

Finn din forhandler

Kan vi hjelpe deg med noe?
Våre åpningstider er mandag - fredag kl. 08:00 - 16:00.

Lurer du på noe, send en e-post til våre kundekonsulenter, så hjelper vi deg så gjerne.

Send e-post

Ønsker du å snakke med en kundekonsulent, kan du ringe oss på telefon 24 03 33 01.

Ring oss

Vurderer du å ta ut en ny bil,  ønsker du å prøvekjøre eller få hjelp til å velge rett modell. Våre forhandlere hjelper deg med alt du lurer på.

Finn nærmeste forhandler